Results 1 to 2 of 2
 1. #1

  Channel 9: Αλλαγή ιδιοκτησίας  Στην μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού Channel 9 προχωρά ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του χρόνου πήρε το σύνολο των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

  Το κανάλι, το οποίο είναι περιφερειακής εμβέλειας, και εδρεύει στο νομό Αττικής, περνάει σύμφωνα με τις πληροφορίες στο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος ήδη έχει κλείσει συνεργασίες με ηχηρά ονόματα του δημοσιογραφικού χώρου.

  Η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μεριδίων βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ωστόσο επισημαίνεται ότι, για να ολοκληρωθεί τυπικά η μεταβίβαση, θα πρέπει να γίνει η κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων στο ΕΣΡ προκειμένου να εγκριθεί η κίνηση.  [Only registered and activated users can see links. ]

 2. #2

  Απ: Channel 9: Αλλαγή ιδιοκτησίας

  "Ζούγκλα" το Channel 9

  Μπορεί σε τρεις μήνες να κλείνει η τηλεοπτική σεζόν, όπως - όπως βέβαια, δηλαδή με όσα Κανάλια παρέμειναν στην αγορά, τα ίδια τηλεοπτικά πρόσωπα, τις ίδιες εκπομπές, αλλά από το καλοκαίρι θα αρχίσουν οι ζυμώσεις και τα γεννητούρια. Κάτι θα αλλάξει στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς η κρίση έκανε το χώρο των Μίντια να μην ξέρει τι πραγματικά θα του ξημερώσει.
  Αυτήν την περίοδο μέλημα των Καναλιών είναι να παραμείνουν ανοιχτά με τα εφόδια που έχουν και ίσως να βάλουν και στο πρόγραμμά τους και κάποια προγράμματα τα οποία είχαν κανονίσει πως θα παίξουν έτσι και αλλιώς από την αρχή της σεζόν.
  Την στιγμή που φως δεν φαίνεται στο ALTER καθώς ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται εκτός και αν μπει ένας ισχυρός επενδυτής όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης -έχει ακουστεί πολλές φορές το όνομα του εφοπλιστή ως μοναδικού σωτήρα για το κανάλι αλλά υπό προϋποθέσεις- νέα σενάρια έχουν κατακλύσει τον Τύπο για την τύχη του Καναλιού 9.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ σύντομα το Channel 9 αλλάζει χέρια και γίνεται… «Ζούγκλα»!
  Φήμες θέλουν τον ισχυρό άνδρα των Μίντια Δημήτρη Κοντομηνά να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο επιχειρηματίες για τη μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού και σε πολύ καλή μάλιστα τιμή!
  Οι διαδόσεις που κυκλοφορούν λένε ότι οι σχετικές συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και οι δύο πλευρές κατέληξαν στο τίμημα. Απομένει πλέον η καταβολή του και η υπογραφή της συμφωνίας και το κανάλι θα εκπέμψει και θα είναι και του κουτιού. Ολόφρεσκο και εναλλακτικό!
  Μέχρι τώρα όμως είναι άγνωστο πόσοι επιχειρηματίες θα συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό.
  Στον τηλεοπτικό σταθμό πάντως, θα φιλοξενηθούν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η «Ζούγκλα» του και ο Κώστας Χαρδαβέλας με τις εκπομπές «Οι πύλες του ανεξήγητου», «Αθέατος κόσμος» καθώς και άλλοι «άστεγοι» αστέρες από το ALTER.
  Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος θα βαπτίσει και το κανάλι «Ζούγκλα» θα ηγείται του νέου τηλεοπτικού σχήματος το οποίο θα προμοτάρει μέσα από τo σάιτ του στο Ιντερνετ το zougla.gr
  Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα πλέον ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα ασχοληθεί μόνο με τον ALPHA τον οποίο θα τον χτίσει από την αρχή με νέες εκπομπές, δελτία κοκ. Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σεπτέμβριο!
  Επειδή όμως δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη, ο Κοντομηνάς πέταξε αυτό του Channel 9 και ρίχνει όλο το βάρος στην ανακαίνιση ενός ψυχαγωγικού κατά βάση σταθμού που θέλει και ευελπιστεί να γίνει ενημερωτικός!
  [Only registered and activated users can see links. ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. How to manually add a channel?
  By Marc-UK in forum English Section General
  Replies: 11
  Last Post: 06-12-15, 18:22
 2. 1 channel και υποτιτλοι
  By axilleas_syr in forum ..Περί Dreambox Enigma 2 (OE 1.6 - 2.0 - 2.2 - 2.5)
  Replies: 1
  Last Post: 15-12-12, 18:47
 3. AΡΤ channel - Δελτίο τύπου
  By geodon in forum Media News
  Replies: 0
  Last Post: 06-10-12, 20:21
 4. channel lists
  By stelios09 in forum Γενικές Συζητήσεις
  Replies: 3
  Last Post: 22-05-12, 20:06
 5. Replies: 0
  Last Post: 21-01-11, 15:51

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •