Με την προσθήκη του διεθνούς τηλεοπτικού καναλιού CNBC, εμπλουτίζεται περαιτέρω το επιχειρηματικό - ειδησεογραφικό περιεχόμενο της ΟΤΕ TV. Τα διεθνή ενημερωτικά κανάλια της ΟΤΕ TV ανέρχονται πλέον σε 9, ενώ ο συνολικός αριθμός των καναλιών ξεπερνά τα 50. Το CNBC είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα καναλιών της OTE TV, και στο Family Pack και στο Full Pack, τόσο μέσω δορυφόρου όσο και μέσω Conn-x.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κορυφαίο στην επιχειρηματική ειδησεογραφία, το CNBC παρέχει ειδήσεις για τις αγορές, έκτακτες ειδήσεις, συνεντεύξεις και σε βάθος αναλύσεις κορυφαίων επιχειρηματιών από όλον τον κόσμο. Με προγράμματα από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία, το CNBC παρέχει ολοκληρωμένη 24ωρη ενημέρωση για την παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή. Από το άνοιγμα των χρηματιστηρίων στην Ευρώπη και τη Wall Street μέχρι το κλείσιμο των ασιατικών αγορών, η γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση του CNBC το καθιστά απαραίτητο για εκείνους που θέλουν να ενημερώνονται για τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές. Μεταξύ των κυριοτέρων προγραμμάτων, ξεχωρίζουν τα: «Squawk Box», «Worldwide Exchange» και «European Closing Bell».
Τις βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα το πρόγραμμα του CNBC εστιάζει στην τέχνη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την επικαιρότητα, τα ντοκυμαντέρ και τη ψυχαγωγία όπου ξεχωρίζει το γνωστό αμερικανικό talk show, «Late Night with Jimmy Fallon».[Only registered and activated users can see links. ]