Αν πιστεύεις πώς τα site γνωριμιών είναι το κατάλληλο μέσο να προσεγγίσεις το άλλο φύλο, όμως έχεις κάποιες... "ιδιαιτερότητες", έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις. Εντάξει, μπορεί να μη σε αφορά προσωπικά, σίγουρα όμως δε γνώριζες ότι υπάρχει ιστοσελίδα γνωριμιών μόνο για καπνιστές μαριχουάνας...


Δες ό,τι πιο περίεργο dating site κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!


Θέλω κάποιον να μου μοιάζει


Όσοι γνώριζαν για πρώτη φορά το σύζυγό της τον περνούσαν για... αδερφό της. Η ομοιότητά της Christina Bloom με τον άντρα της δεν την πτόησε. Αντίθετα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας γνωριμιών για όσους έχουν "ταιριαστά" χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιώντας λογισμικό χαρτογράφησης προσώπου, το [Only registered and activated users can see links. ] ελέγχει τα μάτια, τα αυτιά, τις μύτες, το στόμα και τις γωνίες κάθε φωτογραφίας, βρίσκοντας το ταίρι της σε αυτήν που της μοιάζει περισσότερο.Για άσχημους και μόνο


Mπορεί η ομορφιά να είναι υποκειμενική, παρ' όλα αυτά κάποιοι θεωρούν ακράδαντα πώς ανήκουν στην κατηγορία των άσχημων ανθρώπων. Κάτι τέτοιο δε σημαίνει βέβαια πώς και αυτοί δεν έχουν ευκαιρία στον... έρωτα. Μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών [Only registered and activated users can see links. ] που πρωτοξεκίνησε στην Βρετανία, οι άνθρωποι με την "αμφισβητήσιμη ομορφιά" μπορούν να αναζητήσουν το έτερόν τους ήμισυ και στη συνέχεια να βγουν ραντεβού.


Οι εικονιζόμενοι στην φωτογραφία γνωρίστηκαν στο συγκεκριμένο site, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και αρραβωνιάστηκαν μέσα στο 2010. 'Ένα χρόνο μετά χώρισαν.


Και οι καπετάνιοι έχουν τα τυχερά τους

Είστε καπετάνιος αλλά θέλετε έναν άνθρωπο που να σας στηρίζει, να σας καταλαβαίνει και να σας κρατά "στενή" συντροφιά; Ένα[Only registered and activated users can see links. ] ειδικά φτιαγμένο για τις ανάγκες σας θα ταράξει τα νερά στη μοναχική ζωή σας (δε το λέμε εμείς,αλλά η ιστοσελίδα!)


Η φόρμα αναζήτησης είναι άκρως ενδιαφέρουσα καθώς διακρίνει τρία γένη: αρσενικό, θηλυκό και... "καπετάνιος"!


Όταν τα ΣΜΝ "ενώνουν" τον κόσμο


Για να μην αισθάνονται περιθωριοποιημένα, τα άτομα με ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα) μπορούν να βρουν το ταίρι τους στο [Only registered and activated users can see links. ]. Όπως γράφουν πολλά από τα μέλη "η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην αδράξεις κάθε ευκαιρία".


Ένα καλό κορίτσι για το (μοναχό)γιόκα μου


Ήθελε πολύ να βρει μια κοπέλα από σπίτι για τον γιο της και τα κατάφερε. Η 63χρονη Geri Brin σκέφτηκε να βάλει μια νέα κατηγορία στην lifestyle ιστοσελίδα της [Only registered and activated users can see links. ]προκειμένου να διαδώσει παντού τα χαρίσματα του 31χρονου γιου της. Σε αυτήν, η κάθε μαμά θα μπορούσε να γράψει μερικά στοιχεία για το παιδί της (είτε για το εγγόνι, ανηψάκι της). Φυσικά, με πάσα ειλικρίνεια...


"Η ζωή είναι μικρή, κάνε μια εξωσυζυγική σχέση"


Μπορεί στη γυναίκα του να κάνει δώρο μια [Only registered and activated users can see links. ] ή μια [Only registered and activated users can see links. ]για ξεκάρφωμα, όμως κρυφά μπαίνει στο [Only registered and activated users can see links. ] για να βρει το επόμενο ταίρι του. Γιατί για κάποιους οι αγκαλιά της γυναίκας τους δεν είναι αρκετή. Και όπως διατυμπανίζει το site στην αρχική του σελίδα αυτοί οι "κάποιοι" είναι πολλοί. (12,670.000 ανώνυμα μέλη)


"Δωρητές" στήθους"Ένα πρωτοποριακό site που επιτρέπει στους άντρες να δωρίσουν χρήματα σε γυναίκες, βοηθώντας τις να κάνουν μια εγχείριση αυξητικής στήθους", αναφέρει το αμερικανικο BBC για το ευρέως γνωστό [Only registered and activated users can see links. ] (τουλάχιστον στους πλαστικούς χειρουργούς που βρίσκουν σταθερή πελατεία). Όσοι γίνουν χορηγοί στο "όνειρο" χιλιάδων κοριτσιών που έχουν γίνει μέλη, θα έχουν την τιμή να τις γνωρίσουν. Για αρχή...


Ας στρίψουμε


Για όσους καπνίζουν μαριχουάνα αλλά θέλουν... παρέα, το [Only registered and activated users can see links. ] είναι αυτό που χρειάζονται. Η μόνη προϋπόθεση για τα επίδοξα μέλη είναι να έχουν κλείσει τα 19.


Τα παράξενα sites γνωριμιών δε σταματούν εδώ, καθώς υπάρχουν σελίδες που απευθύνονται σε[Only registered and activated users can see links. ](για μέλη μόνο από Καναδά), σε όσες επιθυμούν [Only registered and activated users can see links. ] αλλά και στους απανταχού [Only registered and activated users can see links. ]!


Μπα, θα προτιμήσουμε το κλασικό ραντεβού...

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΧΟΥΛΗ


[Only registered and activated users can see links. ]