Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Πρόβλημα ήχου

    Μερικές φορες όταν ανοίγω τον vu+ δεν έχω ήχο,όχι πολύ συχνά αλλα συμβαίνει,αλλάζοντας κανάλι μερικές φορες συνέρχεται ,αλλιώς χρειάζεται επανεκκίνηση,συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
    Member SatDreamGr Projects.
    ....................................
    Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
    ....................................
    Satellite Receivers = Edision OS Mini - Medi@link IXUSS ZERO - Dm 7020HD - Vu+ Solo 2.
    ....................................
    Module = CI+ Fransat.
    ....................................
    Tuner Card = TBS5925.
    ....................................
    Images = SatDreamGr.

  2. #2

    Dr.Dream's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ελλαδα---Εδεσσα
    Age
    44
    Posts
    1,865
    Rep Power
    3914

    Απ: Πρόβλημα ήχου

    Κωστα και σε μενα το κανει μερικες φορες.....και το κανει σχεδον με ολα τα λογισμικα
    0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

    Member SatDreamGr Projects

  3. #3

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,841
    Rep Power
    25639

    Απ: Πρόβλημα ήχου

    σε solo με hdmi και με blackhole εδω και κανα 3μηνο δεν ειχα ποτε (ακομα) τετοιο προβλημα.

  4. #4
    leo06's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Πάτρα
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Απ: Πρόβλημα ήχου

    και σε εμένα το κάνει Κώστα o duo

  5. #5

    Απ: Πρόβλημα ήχου

    Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, και πιστεύω ότι φταίει το hdmi.

  6. #6

    dimfil's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Αθήνα, Χαλάνδρι...
    Age
    43
    Posts
    1,122
    Rep Power
    1494

    Απ: Πρόβλημα ήχου

    Δεν έχω συναντήσει το πρόβλημα ποτέ με τη μορφή που το αναφέρει ο Κώστας.

    Παρόμοιο θέμα μου παρουσιάζεται κάποιες φορές με την επανεκκίνηση του Enigma2 μετά από κάποια εγκατάσταση plugin ή skin. Διορθώνεται αμέσως με την αλλαγή καναλιού...

  7. #7

    Απ: Πρόβλημα ήχου

    και σε εμενα το ιδιο πολυ σπανια αλλα με αλλαγη καναλιου επανερχεται ο ηχος

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •