[IMG]http://img807.**************/img807/7782/wikileaks.jpg[/IMG]
Μία σειρά τηλεοπτικών εκπομπών με προσκεκλημένους "κορυφαίους πολιτικούς πρωταγωνιστές, στοχαστές και επαναστάτες από ολόκληρο τον κόσμο", ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάζει ο Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks και κατηγορούμενος από την σουηδική δικαιοσύνης για βιασμό.

Η σειρά αυτή θα παρουσιαστεί υπό τη μορφή μισάωρων συνεντεύξεων "σε βάθος", οι οποίες θα είναι αφιερωμένες στον "κόσμο του αύριο" και θα μεταδίδονται για έξι εβδομάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του WikiLeaks. Όπως εκτιμά ο ιστότοπος, "600 εκατομμύρια άτομα" θα παρακολουθήσουν αυτές τις εκπομπές.

Η ανακοίνωση δε γνωστοποιεί το όνομα κάποιου προσκεκλημένου, ενώ απλώς αναφέρει ότι η παραγωγή θα ανήκει στην εταιρεία "Quick Roll Productions".

Σύμφωνα με το κείμενο, ο Τζούλιαν Ασάνζ θα ακούσει αμφιλεγόμενες φωνές που προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα της πολιτικής, εικονοκλάστες, οραματιστές και άτομα από τους κύκλους της εξουσίας, που θα ανοίξουν ένα παράθυρο στον κόσμο και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους για το πώς να κινηθούμε προς ένα καλύτερο μέλλον.

"Ο Ασάνζ είναι μία από τις πιο γνωστές επαναστατικές φιγούρες" σημειώνει η ανακοίνωση.





πηγη