Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28
  1. #1

    Angry Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    Μία ερωτησούλα για βοήθεια βρε παιδιά.
    Έχω εγκαταστήσει το νέο AAF Image με τον νέο bootloader.Έχω επίσης βάλει και το C**am 2.3 και δουλεύει σωστά, μέσω του new menu,
    αλλά δεν βλέπω το softcam Panel μέσα στο aafpanel.Tί δεν έχω κάνει σωστά για να δω τα 2 αυτά πανελάκια μέσα στο aafPanel όπως στις φωτό του image?Tο πρώτο πανελάκι πυ βλέπω στο ααφ πάνελ είναι το redkey..(δηλ. το τρίτο στην φωτό).Το καμ δουλεύει μια χαρά αλλά δεν βλέπω τα δύο πρώτα μενού του AafPanel.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Μήπως μου λείπει κανένα plugin π.χ.(softcam manager)?Και που θα το βρώ?

    Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει πως δουλεύει το Hbbtv webrowser?Τι πρέπει να πατήσω στο αντίστοιχο κανάλι?
    Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων...

  2. #2

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,841
    Rep Power
    25639

    Απ: Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    οπως εχω διαβασει καπου αλλου,η απαντηση ηταν οτι πρεπει να κατεβασεις καποιο cam για να εμφανιστει το panel.το θεμα ειναι οτι πρεπει να κατεβασεις καποιο cam συγκεκριμενα για aaf image.απο το new menu εσυ,τι ακριβως κατεβασες?
    αν θες,κανε μια δοκιμη να περασεις χειροκινητα αυτο [Only registered and activated users can see links. ] να δεις αν εμφανιζεται το πανελ.
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  3. #3

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,841
    Rep Power
    25639

    Απ: Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    τωρα για το hbb browser,δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει το πιο κατω βιντεακι που κυκλοφορει γι αυτο το θεμα.
    Code:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cd_nj0x3hEw#!
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  4. #4

    Απ: Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    Φίλε georgeflu χαιρετώ.
    Πως θα περάσω το καμ μάνιουαλ? Το ipkg sto temp και μετα instal από το image.
    Το άλλο το macosx folder που το βάζω? Έχω τετοιο folder στον δέκτη μου?

  5. #5

    dimfil's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Αθήνα, Χαλάνδρι...
    Age
    43
    Posts
    1,122
    Rep Power
    1494

    Απ: Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    Quote Originally Posted by costheo View Post
    Το άλλο το macosx folder που το βάζω? Έχω τετοιο folder στον δέκτη μου?
    Αυτό φίλε μου δεν το κάνεις τίποτα. Έχει "ξεμείνει" από τη συμπίεση του ipk σε zip, η οποία προφανώς έχει γίνει σε MacOSX...

    Γιώργο... YemuZip και "καθάρισες" από τέτοια θέματα...

  6. #6

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,841
    Rep Power
    25639

    Απ: Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    μ αρεσει που το ειδα κι ολας και θα ανεβαζα το αρχειο που θα εκανα εγω συμπιεση :eek: (αυτο ηταν αυτο που ειχα κατεβασει κι εγω απο ξενο)! τες πα,οπως το ειπε κι ο Δημητρης πιο πανω,το ipk στο tmp και το αλλο στον καδο ανακυκλωσης!
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  7. #7

    Απ: Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    Τελικά το πέρασα (το καμ) μέσα από το ααφ( ενημέρωσα τα feed απο το tspanel.
    Τώρα εμφανίστηκαν τα πρώτα 2 στην λίστα του ααφ πάνελ.Το δεύτερο δουλεύει εντάξει.Όταν πάω όμως να ανοίξω το softcam panel, βγάζει πράσινη οθόνη και κρασάρει, και έτσι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την καμ από το σοφτ...πάνελ, και έτσι την ενεργοποιώ από το tspanel και δουλεύει,αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω από το image μου.
    Επίσης για κάποιο λόγο δεν έχω webinterface, ούτε από εσωτερική ip π.χ. 192.168....., αλλά ούτε από εξωτερική.
    Το plugin webinterface με αφήνει να αλλάξω τις επιλογές αλλά όταν πάω να τις σώσω τότε πάλι πράσινη οθόνη.
    Το ftp δουλεύει κανονικά και εξωτερικά δηλ. το DCC E2, αλλά http δεν μπορώ να δω ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά.
    Κατά τα άλλα όλα δουλεύουν τέλεια.Αν μπορέσω να διορθώσω αυτά τα 2 προβλήματα θα είναι όλα εντάξει.
    Τι να κάνω?

  8. #8

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,841
    Rep Power
    25639

    Απ: Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    για τα λοιπα...δεν εχω να προτεινω κατι,εκτος ισως απο καποιο αλλο skin (μηπως και το πανελ δεν ειναι συμβατο).
    για την web interface...το image που εχεις πανω ειναι η παλια της dream,η εχει πανω το νεο openwebif?
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  9. #9

    Απ: Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    Έχει ένα νέο plugin ενσωματωμένο με όνομα webinterface( το οποίο είναι νομίζω βασισμένο στο openwebif), και στα addons του έχει και το νέο openwebif.

  10. #10

    dimfil's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Αθήνα, Χαλάνδρι...
    Age
    43
    Posts
    1,122
    Rep Power
    1494

    Απ: Δεν μπορώ να δω το Softcam panel μέσα στο Aaf panel!

    Είσαι σίγουρος ότι προσπαθείς να συνδεθείς στη σωστή πόρτα;

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Softcam Panel
    By indinana in forum English Section General
    Replies: 0
    Last Post: 18-05-15, 07:46
  2. TS PANEL.
    By stastam in forum Images Medi@link IXUSS ONE
    Replies: 7
    Last Post: 08-05-15, 23:20
  3. ts panel πρόβλημα
    By zmarinos in forum Περί SatDreamGr Images
    Replies: 18
    Last Post: 03-02-14, 15:59
  4. vti panel
    By korn in forum Plugins Vu
    Replies: 0
    Last Post: 21-10-12, 19:43
  5. ts panel 5.5
    By sakis1234567 in forum Περί VU Enigma 2
    Replies: 1
    Last Post: 21-05-12, 17:03

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •