Επίσημη ενημέρωση από την MAJAR – ΑΦΟΙ ΜΑΤΖΑΡΙΔΗ ΑΒΕΤΕ Αποκλειστικό Αντιπρόσωπο της VU+ για Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια

Η εταιρία VU+, αναμφισβήτητα ο κορυφαίος κατασκευαστής αποκωδικοποιητών Linux παγκοσμίως, δουλεύει ακατάπαυστα ώστε να διασφαλίσει την μέγιστη ποιότητα που απαιτεί ο χρήστης να έχει από τα προϊόντα της εταιρίας. Πάνω σ’ αυτή την αρχή έχει βασιστεί όλη η δομή της ανάπτυξης και της κατασκευής, μια αρχή που απαιτεί αρτιότητα.

Ωστόσο, προσφάτως ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει ένα προϊόν κλώνος του μοντέλου Vu+ SOLO, το οποίο επιχειρείται να διακινηθεί μέσω παράνομων διαύλων διανομής από την Κίνα. Σε απάντηση αυτής της εξαιρετικά σοβαρής περίπτωσης, η εταιρία βεβαιώνει ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα για να διασφαλίσει την θέση της, αποτρέποντας οποιαδήποτε κακόπιστο πειρατικό αντίγραφο ή προϊόν κλώνο να κυκλοφορεί και να διακινείται ελεύθερα. Επιπρόσθετα η εταιρία έχει ήδη προβεί και ξεκινήσει την εφαρμογή μια τεχνικής διαδικασίας μέσω της οποίας αναβαθμίζεται το σύστημα αλγορίθμων που εφαρμόζεται ως σύστημα ασφαλείας σε όλα τα προϊόντα της Vu+.

Μόλις αυτή η αναβάθμιση κυκλοφορήσει, κανένα από τα πειρατικά προϊόντα ή προϊόντα κλώνοι των δεκτών VU+, δεν θα λειτουργούν. Μολονότι εμείς ειλικρινώς ζητούμε την αμέριστη κατανόηση σας για να διαχειριστούμε αυτό το σοβαρό ζήτημα, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα ζητήματα ώστε να πληροφορήστε αυτούς που ενδεχομένως ενδιαφέρονται για τα προϊόντα κλώνους Vu+.

Δεν θα είναι εφικτή καμία αναβάθμιση λογισμικού (software).
Η ποιότητα και αξιοπιστία του hardware των προϊόντων κλώνων είναι αβέβαιοι.
Δεν θα υπάρχει καμία τεχνική υποστήριξη για προϊόντα κλώνους.


Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα κλώνοι του μοντέλου SOLO έχουν πολλά σημεία τα οποία διαφέρουν από τα αυθεντικά και γνήσια προϊόντα όπως ο SOLO που παραθέτουμε παρακάτω:Θα ήμασταν ευγνώμονες αν στην περίπτωση που αντιληφθείτε διακίνηση τέτοιων προϊόντων κλώνων των VU+ δεκτών να μας ενημερώσετε με την αποστολή ενός e-mail στην διεύθυνση [Only registered and activated users can see links. ]. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η καταπολέμηση ενάντια στα πειρατικά προϊόντα κλώνων Vu+, δεν είναι μόνο προς όφελος της VU+, αλλά υπόθεση, υποχρέωση και όφελος των καταναλωτών προϊόντων VU+ συνολικά. Για ακόμη μια φορά, ζητούμε την αμέριστη συμπαράστασή σας.

Με εκτίμηση, Vu+ TEAM
[Only registered and activated users can see links. ]