Ξανά στον ΑΝΤ1 το Europa League
Στον ΑΝΤ1 την επόμενη 3ετία το Europa League την επόμενη 3ετία 2012-15, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου ανανέωσε τη συνεργασία του με την TEAM για τα επόμενα 3 χρόνια, δαπανώντας ένα μικρότερο ποσό (περίπου 3-4 εκατ. ευρώ ετησίως) έναντι των προηγούμενων ετών, έχοντας όμως ένα αγώνα λιγότερο. Την επόμενη 3ετία θα έχει την πρώτη επιλογή αγώνα και την εκπομπή της αγωνιστικής και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής θα είναι στη nova.


Πλέον, ο χάρτης των ευρωπαϊκών μεταδόσεων για την επόμενη 3ετία (2012-15) μετά την προσθήκη του ΑΝΤ1 στην ομάδα, έχει ως εξής: Η nova έχει στο σύνολο 128 αγώνες του Champions League με όλη την αγωνιστική της Τρίτης, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα ελληνικής ομάδας, όλα τα ματς της Τετάρτης, εκτός από τον αγώνα πρώτης επιλογής, καθώς και τα στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες του διημέρου. Αντίστοιχα, στο UEFA Europa League, η nova έχει το δικαίωμα live προβολής 190 αγώνων για κάθε αγωνιστική σεζόν της τριετίας 2012-2015-πλην αυτού της πρώτης επιλογής (ΑΝΤ1) και τα στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της ημέρας
Η ΕΡΤ από την πλευρά της έχει την αγωνιστική δράση της Τετάρτης στο Champions League και την εκπομπή που ακολουθεί, ενώ όπως και η Forthnet μπορεί να προβάλει τους αγώνες σε Υψηλή Ευκρίνεια αλλά και ιντερνετικά από τις ιστοσελίδες τους.

Στη μάχη για τα δικαιώματα έλαβαν μέρος το Mega για το Champions League και ο Σκάι για το Europa League. Η συμφωνία της ΕΡΤ με την TEAM, μετά από δημοσιεύματα για το κόστος της, το οποίο είναι μειωμένο κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη 3ετία, είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα.
πηγή : media-industry.blogspot.com