Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε (21:30, Μega) τη Ρωσία, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει τη συμμετοχής της στην τελική φάση του Euro 2012. O Φερνάντο Σάντος που κάλεσε νέα πρόσωπα στην αποστολή θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Την πρώτη του συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πάρει ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Γιώργος Φωτάκης. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζόρβας και στην άμυνα εκτός του Χολέμπας θα παίξουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος. Στο κέντρο τον Φωτάκη θα πλαισιώσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και πιο μπροστά θα ξεκινήσουν οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Γκέκας.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Χαλκιάς, Καπίνο, Μανιάτης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τζιόλης, Μάκος, Θεοδωρίδης, Κονέ, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Για τη Ρωσία ο Άντβοκαατ θα χρησιμοποιήσει 4-3-3 έχοντας στο αρχικό σχήμα τους Ανιούκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Ζιριανόφ, Αρσάβιν, Τζαγκόεφ και Παβλιουτσένκο.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Σούνιν, Αλ. Μπερεζούτσκι, Σίσκιν, Μπιλιαλεντνίνοφ, Γκλουσάκοφ, Σαμέντοφ, Σεμσόφ, Κοκόριν και Τζούμπα.zougla