Results 1 to 2 of 2

Thread: Βίντεο-ντροπή: Δικαστής δέρνει την κόρη του με μια ζώνη!

  1. #1

    Βίντεο-ντροπή: Δικαστής δέρνει την κόρη του με μια ζώνη!





    Ο δράστης φέρεται να είναι ένας Τεξανός δικαστής, ενώ στο βίντεο φαίνεται πως στον ξυλοδαρμό συμμετέχει και η γυναίκα του! (vid)





    Ένα βίντεο που διέρρευσε πριν λίγες μέρες στο ίντερνετ και δείχνει έναν άντρα να δέρνει χωρίς έλεος ένα ανήλικο κορίτσι, και μάλιστα με την αρωγή ακόμη μιας ενήλικης γυναίκας, έχει παγώσει τον κόσμο του διαδικτύου.


    Το επίμαχο βίντεο φέρεται να έχει γυριστεί το 2004, ενώ σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές που προσπαθούν κατ' αρχήν να εξακριβώσουν την αυθεντικότητα του βίντεο, ο δράστης είναι ένας δικαστής από το Τέξας!


    Το κορίτσι κακοποιείται βάναυσα, ενώ δέχεται και λεκτική βία κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού, παρά τις αγωνιώδεις κραυγές της.


    Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του βίντεο, το ανήλικο κορίτσι πάσχει από ataxic εγκεφαλική παράλυση και τιμωρείται από τους γονείς του επειδή κατέβαζε παράνομα μουσική από το ίντερνετ.


    Όσο για τη σύζυγο του δικαστή, οι αρχές αναφέρουν ότι έχει και η ίδια υποστεί πνευματική κακοποίηση από τον ίδιο με συνέπεια να μετατραπεί σε πειθήνιο όργανο των διαταραγμένων του σκέψεων.


    Μάλιστα, το κανάλι KRIS-TV βρήκε το ανήλικο κορίτσι, ονόματι Hillary Adams, που το 2004 ήταν μόλις στα 16, η οποία δήλωσε: "Είχε ξανασυμβεί και κάθε φορά ήταν χειρότερα. Έστησα την κάμερα και τράβηξα την σκηνή». Η 23χρονη πλέον Adams αποφάσισε να ανεβάσει πρόσφατα το βίντεο του ξυλοδαρμού της, ενώ από την πλευρά του, ο πατέρας (-τέρας) δηλώνει στο ίδιο κανάλι ότι "το ξύλο δεν είναι τόσο πολύ όσο φαίνεται"!


    Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι οι εικόνες του βίντεο είναι πραγματικά σκληρές και εξοργιστικές.




    πηγη

  2. #2
    antonis41's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    20 χιλιομετρα απο την πλατεια συνταγματος
    Posts
    228
    Rep Power
    64

    Απ: Βίντεο-ντροπή: Δικαστής δέρνει την κόρη του με μια ζώνη!

    φοβερη ''κουλτουρα'' οι αμερικανοί ,ένα έθνος με πλούσια ιστορία απο βία-ναρκωτικά-playstation -χαμπουρκερ-κοκα κολα και παιδική βία.....
    Ευχαριστουμε για το βιντεο φιλε γιώργο...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •