Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    667
    Rep Power
    2455

    γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    βρε παιδια του περασα τεταρτη φορα το satdreamgr 3.0 extr.ed. και μολις παω να ρυθμισω το τιουνερ σε positioner(εχει μονο επιλογη μοτερ),αυτο κρασαρει.το image στον 800 το δουλευω τελεια μηνες τωρα.εχω περασει τα persian prince και οτι αλλο ειναι χρησιμο και δουλευει απροβληματιστα.

  2. #2
    antonis41's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    20 χιλιομετρα απο την πλατεια συνταγματος
    Posts
    228
    Rep Power
    57

    Απ: γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    ασχετη ερωτηση απο ασχετο σε πηρα ματι οτι τραβιεσαι κανα 3 μερες με το θεμα !! φιλαρακο το box ειναι κλωνος ? σημερα ποσες φορες απανωτα δοκιμασες να περασεις image ? μηπως αν το αφηνες εκτως ρευματος κανα 30 λεπτα να κρυωση το μηχανημα και μετα να εκανες παλι την προσπαθεια ??? συγνωμη για την επεμβαση...αλλιως τι να πω θα ειναι προβληματικος ο δεκτης !!
    O γιατρος μας σιγουρα ξερει καλλυτερα !!!!

  3. #3

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    667
    Rep Power
    2455

    Απ: γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    καλησπερα φιλε.original ειναι το μηχανημα.οπως ειπα και πριν ο 800 που εχω μηνες ειναι οκ. ο καινουργιος 800 se εναν-εναν δορυφορο τον φορτωνει.οταν τον ρυθμιζω για πολλους -μοτερ-κρασαρει.γιαυτο με εχει μπερδεψει.το προβλημα μπορει να ειναι πολυ απλο αλλα καπου εχω μπερδευτει νομιζω

  4. #4

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    9,229
    Rep Power
    27445

    Απ: γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    ??? να ρωτησω τον λογο που θελεις να το ρυθμισεις σε θεση positioner? εχεις μοτερ actuator+positioner η μοτερ τυπου diseq 1.2 (και να υποστηριζει usals) .αν θυμαμαι καλα εχει ρυθμιση usals στην επιλογη positioner και οχι μοτερ.εσυ λογικα θελεις να δουλεψεις με diseq 1.2 και τις αυτοματες εντολες του,οποτε δοκιμασε να κανεις το tuner advanced και τις επιλογες καπως ετσι [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    η δευτερη φωτο ειναι συνεχεια στο menu της πρωτης.φυσικα βαζεις τις δικες σου ρυθμισεις στους δορυφορους και μας λες το αποτελεσμα!
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  5. #5
    antonis41's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    20 χιλιομετρα απο την πλατεια συνταγματος
    Posts
    228
    Rep Power
    57

    Απ: γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    περιμενε τοτε τον doctor dream αν ειναι ετσι δεν τα φορτωνεις ενα -ενα να ξεμπερδευεις ?? 3 μερες τραβιεσε και οταν ερθει ο γιατρος σου λεει !! φιλικα παντα στα λεω

  6. #6

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    667
    Rep Power
    2455

    Απ: γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    εχω actuator και positioner.το λογισμικο δεν εχει επιλογη positioner.στον 800 που εχω ειναι οκ. στον800se που πηρα δεν δουλευει.ισως να ειναι κατι απλο και να μην το βλεπω.τι να πω ρε παιδια σας ζαλισα το ξερω.αυτη η απαντηση ειναι για τον georgeflu που τον εχω ζαλισει!

  7. #7

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    9,229
    Rep Power
    27445

    Απ: γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    ωραια,αφου εχεις actuator+positioner,δοκιμασε ετσι οπως σου λεω,απλα στο menu της δευτερης φωτο,την επιλογη usals βαλτην στο οχι.
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  8. #8
    antonis41's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    20 χιλιομετρα απο την πλατεια συνταγματος
    Posts
    228
    Rep Power
    57

    Απ: γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    δεν ζαλιζεις κανενα ολοι εδω ειμαστε να αλληλοβοηθαμε απλα κανε υπομονη ....μονο λεφτα μην ζητησεις αν θες επιταγες οσες θες χαχχχαχχα να λεμε και καμια μ@λ@@@ να περνα η ωρα....φιλικα παντα

  9. #9

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    667
    Rep Power
    2455

    Απ: γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    σας ευχαριστω.θα δοκιμασω να του περασω αλλο image και θα δω αντιδραση.μη νομιζεις φιλε μου μετα τα 45 (εγω)το μυαλο.....τουλαχιστον δουλευουν ρολοι τα υπολοιπα παλι καλα με τα τοσα προβληματα της Ελλαδας.

  10. #10
    antonis41's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    20 χιλιομετρα απο την πλατεια συνταγματος
    Posts
    228
    Rep Power
    57

    Απ: γιατι κρασαρει το dm 800se γιατρε μου?

    ΩΠΑ ΩΠΑ δεν εχει πρβληματα η ΕΛΛΑΔΑ μην ψαρωνεις ΤΑΙΝΙΑ ΓΥΡΝΑΝΕ !!!!!!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Σετάρισμα DM 800se HD
    By Petran1965 in forum ..Περί Dreambox Enigma 2 (OE 1.6 - 2.0 - 2.2 - 2.5)
    Replies: 36
    Last Post: 17-02-15, 23:13
  2. Εξωτερικός σκληρός δίσκος στον 800SE
    By mortis in forum ..Περί Dreambox Enigma 2 (OE 1.6 - 2.0 - 2.2 - 2.5)
    Replies: 4
    Last Post: 14-07-12, 00:36
  3. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 LNB ΣΤΟ 800SE (ΕΡΩΤΗΣΗ)
    By tracert in forum ..Περί Dreambox Enigma 2 (OE 1.6 - 2.0 - 2.2 - 2.5)
    Replies: 3
    Last Post: 26-06-12, 12:46
  4. DM 800SE HD ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    By dream21 in forum ..Περί Dreambox Enigma 2 (OE 1.6 - 2.0 - 2.2 - 2.5)
    Replies: 11
    Last Post: 17-08-11, 17:32
  5. dm 800se 2o slot δεν διαβαζει την καρτα
    By nikos21 in forum ..Περί Dreambox Enigma 2 (OE 1.6 - 2.0 - 2.2 - 2.5)
    Replies: 22
    Last Post: 20-03-11, 12:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •