Results 1 to 6 of 6

Thread: dm800se

  1. #1

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    645
    Rep Power
    2446

    dm800se

    φιλοι πως θα περασω λογισμικο στον 800se αφου δεν εχει rs232?

  2. #2

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,840
    Rep Power
    25638

    Απ: dm800se

    [Only registered and activated users can see links. ] σου εχω ηδη δωσει μια απαντηση εδω,αλλα δεν ξερω τον λογο που θελεις να το περασεις μεσω 232. επισης υπαρχει εδω [Only registered and activated users can see links. ] οδηγος,για το πως να περασεις image μεσω της θυρας ethernet.ριξτο μια ματια και αν παλι καπου κολλησεις,πες μας το που να σε βοηθησουμε!
    Last edited by georgeflu; 03-11-11 at 01:53.
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  3. #3

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    645
    Rep Power
    2446

    Απ: dm800se

    Ο δεκτης να ειναι κλειστος η ανοιχτος? Βαζω το ip στον browser και μονο οταν ο δεκτης ειναι ανοιχτος μου βγαζει καναλα ραδιοφωνα κλπ... Οταν ειναι κλειστος δειχνει error στον browser...

  4. #4

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,840
    Rep Power
    25638

    Απ: dm800se

    σβησε τον δεκτη πισω απο τον διακοπτη του και ξανααναψετον εχωντας πατημενο το standby.καποια στιγμη θα σου εμφανισει στο display του μια ip. (εννοειται οτι ο δεκτης πρεπει να ειναι συνδεμενος στο δικτυο σου). βαλε αυτη την ip στον browser που θελεις (i.e ,mozilla κλπ), διαλεξε το image που θελεις να περασεις και περιμενε να τελειωσει η διαδικασια. νομιζω οτι το how to στο λινκ που σου εβαλα,ειναι πληρες ακομα και για αρχαριο.ξαναδιαβασε το προσεκτικα βλεπωντας και τις εικονες. δεν ειναι τοσο δυσκολο!
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  5. #5

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    645
    Rep Power
    2446

    Απ: dm800se

    φιλε καλησπερα. το εβαλα το image αλλα στη ρυθμιση του tuner δεν εχει επιλογη positioner αλλα μοτερ .οταν βαζω μοτερ και παταω οκ κρασαρει.ο 800αρης εχει επιλογη usals και δουλευει μια χαρα .

  6. #6

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    645
    Rep Power
    2446

    Απ: dm800se

    ειδα καπου στο φορουμ το ιδιο προβλημα και θα ξαναπερασω το λογισμικο.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM800SE
    By victor in forum ..Περί Dreambox Enigma 2 (OE 1.6 - 2.0 - 2.2 - 2.5)
    Replies: 1
    Last Post: 31-10-13, 18:24
  2. dm800se usb dvb-t
    By alex1 in forum Διαφορα Πρόσθετα Dream E2
    Replies: 11
    Last Post: 24-10-13, 14:06
  3. dm800se ssl-87f.nfi
    By sat gr in forum Διαφορα Πρόσθετα Dream E2
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-13, 08:07
  4. dm800se
    By dim963 in forum ..Περί Dreambox Enigma 2 (OE 1.6 - 2.0 - 2.2 - 2.5)
    Replies: 3
    Last Post: 07-12-12, 23:30

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •