Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    εβαλα gemini 4.6 me mgcamd 1.35a σε clone dm500s

    κατα λαθος το εβαλα στο "καλως ηρθατε" γιαυτο το μεταφερω εδω
    εβαλα gemini 4.6 me mgcamd 1.35a και οταν κανω τεστ στο δυκτιο μου βγαζει προβλημα στο δικτυο(στον gemini server μπαινει)
    τι μπορει να φταει?
    υπαρχει περιπτωση να απενεργοποιει το mgcamd οταν ανοιγει ο drembox?
    ευχαριστω

  2. #2
    antonis41's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    20 χιλιομετρα απο την πλατεια συνταγματος
    Posts
    228
    Rep Power
    57
    καλημερα φιλε μου συνιθισμενη περιπτωση για το gemini και σε εμενα ετσι το κανει..απο την στιγμη που δεν εχει προβλημα με τοσ server και γενικα με το δικτυο ....αγνοησετο!! καμια φορα οταν κανεις restart στο
    box απενεργοποιει τον εμιουλατορα αλλα δεν πειραζει τον βαζεις ξανα.

  3. #3
    ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση σου
    μηπως θα ηταν καλυτερα αν εβαζα ποιο παλιο gemini
    εψαξα για την 4.2 που ακουσα οτι ειναι σταθερη αλλα δεν την βρισκω

  4. #4

    dimfil's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Αθήνα, Χαλάνδρι...
    Age
    43
    Posts
    1,122
    Rep Power
    1494
    Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις του δικτύου σου.
    Είναι DHCP; Εάν όχι, βάλτο να είναι ώστε να πάρει διεύθυνση και να την αποθηκεύσεις. Κάνε επανεκκίνηση του DM και ξαναδές το δίκτυο.

    Έχεις συνδέσει το DM με καλώδιο ή με bridge;

  5. #5
    φιλε dimfil τα εχω κανει ολα αυτα απλως εχανε μαλλον το mgcamd για καποιο λογο μετα απο επαννεκινηση
    γιαυτο και δεν εδειχνε τιποτα απλως οταν κανω τεστ στο δικτυο στο συγκεκριμενο gemini μου βγαζει Μονο
    οκ την πυληκαι το nameserver και λεει network not ok ping ομως κανει κανονικα με το pc και μπαινει κανονικα
    στον gemini server

  6. #6

    Dr.Dream's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ελλαδα---Εδεσσα
    Age
    44
    Posts
    1,865
    Rep Power
    3914
    αυτο ειναι προβλημα του gemini αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα και μπορει ο δεκτης σου να ειναι κανονικα συνδεδεμενος στο δικτιο και ας σου βγαζει αυτο το σφαλμα
    0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

    Member SatDreamGr Projects

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM500s Gemini 4.70-Backup CCcam 2.0.11 bykaptan-8
    By smoll in forum Images Dm500s
    Replies: 0
    Last Post: 23-04-14, 19:30
  2. DM500s Gemini 4.70-CCcam 2.30 Backup mersedez35
    By korn in forum Images Dm500s
    Replies: 4
    Last Post: 24-09-12, 15:03
  3. Replies: 0
    Last Post: 16-06-12, 09:04
  4. Gemini 4.70 DM500s Blue_Laranja_HD_(image)
    By tytus 56 in forum Images Dm500s
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-12, 10:02
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-09-11, 07:52

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •