Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Ρυθμιση γεια second infobar

    Χαιρετω ολλα τα πεδεια,

    εχω το εξης προβλημα, πριν 2 μερες τα περασα ολλα απο την αρχη ,( barry allen, images,klp,klp )

    το προβλημα μου ειναι οτι οταν παταο 2 φορες το Ο.Κ. δεν μεγαλωνει η infobar , ωστε να μου διχνει περισοτερες πληροφοριες.

    Που βρισκετε αφτη η ρυθμιση ???? τα σκιν που δουλευο, ξερω οτι γινοτανε αφτο με το 2 φορες ο.κ. και μεγαλωνε η infobar στο υψος και παρουσιαζοντανε πιο πολλλα info.

    φιλικα μακις

  2. #2
    martinoff's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    offroad
    Posts
    413
    Rep Power
    60
    δεν λες σε τι image ώμος και με ποια skin .......

    εάν είσαι σίγουρος ότι γίνετε μάλλον εδώ
    menu --> system settings --> παραμετροποίηση --> expert
    υπάρχουν ώμος και skin που έχουν δικό τους menu η στα plugin η στο menu

  3. #3
    φοραο το experimental το τελευτεο, με gp3 και σκιν ποθ ξερω οτι γινοτανε αφτο ποθ λεω ! τα essential72 , και BrushedAlu-HD-soliverMod.
    σε παρακαλω φιλε που ακριβως ??? και τι γλωσα εχεισ στο μενυ , γιατι μπερδεφτηκα τωρα .

  4. #4
    martinoff's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    offroad
    Posts
    413
    Rep Power
    60
    ούτε το ένα ούτε το άλλο έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε είναι δύσκολο να σε βοηθήσω πραγματικά
    το gp3 έχω να το βάλω απο τοτε που βγήκε οποτε περίμενε να απαντήσει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει

    ελληνικά έχω αλλά τα ελληνικά του enigma είναι για τα μπάζα και έχω ξεχάσει να βάλω του Ηλια :P
    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #5
    egv katevasa ta ellhnika , kai tora olla einai roloi sta ellhnika !!! kai oxi misa ellhnika , misa agglika. pantos se efxaristo file geia thn voitheia sou , ke as min elisa to problem mou .

    filika makis

  6. #6
    μα κανενας αλλος ??

  7. #7

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,841
    Rep Power
    25639
    menu/setup/system /secondinfobar και κανε την ρυθμιση show only secondinfobar.βγες restart enigma και λογικα θα ειναι ενταξει.στο essential 72 σιγουρα γινεται,για το αλλο vομιζω ναι χωρις να ειμαι σιγουρος.
    Last edited by georgeflu; 27-05-11 at 16:18.

  8. #8
    Quote Originally Posted by georgeflu View Post
    menu/setup/system /secondinfobar και κανε την ρυθμιση show only secondinfobar.βγες restart enigma και λογικα θα ειναι ενταξει.στο essential 72 σιγουρα γινεται,για το αλλο vομιζω ναι χωρις να ειμαι σιγουρος.
    Ευχαριστω πολυ φιλε georgeflu,
    εισαι Τιτανομεγιστωτεραστειος λεμε.congrats;

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Record Infobar
    By devilcosta in forum Plugins Dream E2
    Replies: 0
    Last Post: 31-12-12, 17:12
  2. Record Infobar
    By korn in forum Διαφορα Πρόσθετα Dream E2
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-12, 11:00
  3. how to hide cccam server address from infobar of satdreamgr
    By pep in forum ..Περί Dreambox Enigma 2 (OE 1.6 - 2.0 - 2.2 - 2.5)
    Replies: 3
    Last Post: 13-08-12, 21:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •